Toukokuun säät ovat olleet todella loistavat ajeluhommiin joten olihan sitä pakko hieman retkeillä. Reittisuunnitelma oli Kehä 3:n viertä itään- päädystä Mustavuoreen - Vuosaaren huippu - Uutela ja jotain reittiä kotiin.

Ikean vieressä Lahden tien toisellapuolella on korkea kallio jonka nimi on ilmeisesti Kärmekallio. Olen monasti miettinyt onko siellä päällä jotain ajettavaa. Pitihän se paikka käydä tsekkaamassa.

kkallio.jpg

Säästän muilta vaivan. Ei kannata kiivetä sinne!

Reitti jatkui landemaisemissa vanhalle Porvoon tielle asti ja sieltä suunta kohti Vuosaarta.  Matkalle olisi varmaan osunut hyviä metsäpätkiäkin, mutta minulle tuppaa aina käymään niin, että tunkkaan jossain umpimettässä jos poikkean vieraaseen metsään.

Mustavuoren polut olivat todella loistavassa kunnossa. Kuvittelin jo välillä, että ollaan jossain aivan muualla kuin Suomessa. Sen verran sademetsää oli jossain kohdin.

viidakko.jpg

Vuosaarenhuippu piti tsekata ja käydä kierros Uutelassa. Näihinkin olisi ollut hyvä saada joku natiivi näyttämään parhaimmat reitit. Yllättävästi valitsin Vuosaarenhuipulta jonkun väsyneimmän reitin alas ja en jaksanut sitten enää ylöskään lähteä.

t%C3%A4ytt%C3%B6m%C3%A4ki.jpgVuosaari.jpg

56 kilsaa/ 4,5 tuntia. Vaikka niska paloi, perse on kipeä ja vaihteistosta/keskiöstä tulee ärsyttävä ääni runtatessa niin elämä hymyilee tällaisen retken jälkeen!