Joskus kauan sitten ostin fillarin osia Landbossa asuvalta kanssaharrastajalta ja hän kehui, että lähistöltä löytyy pk-seudun parhaimmat trailit. No ei muuta ku testaamaan!

Suunnitelma oli ajaa tunti johonkin suuntaan Sipoonkorpea, kattoo kännykän kartasta mihin sitä on joutunut ja sit koittaa löytää takaisin. Kuulostaa eeppiseltä seikkailulta. Valitettavasti en kyllä ihan onnistunut eksyttämään itseäni. Loppujen lopuksi tuli pyörittyä liian pienellä alueella. Ihan kivoja reittejä sieltä löytyi joskaan ei mitään kovin teknistä osunut eteen. Ja totta kai piti vetää ne vakiot rämpimiset umpimettässä; Tuossahan menee hieno polku - otetaas vielä tuosta tuo kapeampi - ja sitten huomaa et oot keskellä ryteikköä. Ja takaisinhan ei käännytä perkele. Kun päätetään mennä niin mennään myös.

Metsästä löytää välillä historiallisesti arvokkaita löytöjä. Tässäkin kuvassa ilmeisesti jonkun muinaisen Sipoolaisheimon hylkäämä Hiace. Ilmeisesti se on joutunut johonkin väijytykseen kun oli täynnä luodinreikiä.

WP_20150607_001.jpg

Hienoja maastoja siellä oli. Pitää joskus ottaa vähän paremmalla ajalla uusiksi. Polkuverkostoa on ajettavaksi todella paljon.

landbotaide.jpg