Vuoden toista neljännestä viedään. Lupailevat oikein hyviä ajokelejäkin joten pitäisi lähteä loputkin lumet pk-seudun metsistä.

Edellisviikon ajot päättyivät ajokaverin osalta ambulanssiin. Kyllä se laittoi vähän pohtimaan millaisia urotekoja tuolla metsässä kannattaa yrittää varsinkin yksin ajaessaan. Onneksi tuolloin oli isompi porukka mukana.

Pääsiäsviikonloppuna kävin lauantaina illansuussa polkemassa metsälenkin.

kulom%C3%A4ki.jpghansdamppi.jpg

Aikamoista mämmiä metsät olivat ja puolessa välissä retkeä alkoi vielä sataa räntää.

Maanantai näytti jo paljon paremmalta. Keli mitä parhain ja reittivalinnatkin paremmat kuin edellisellä lenkillä. Ruuvasin vielä ennen lenkkiä Reverbin paikoilleen ja ilmasin sen. On se vaan ihana laite verrattuna tuohon ICE V8:iin. Mulla oli talven ajan kiinni Selle SLR xc satula. Ei paskempi sekään, mutta tässä paras satula mihin olen itse törmännyt. evoke.jpg

Ostin sen joskus viime kesänä. Todella kevyt ja todella mukavan pehmeä. Sopii mun luisevalle perssiille. Suosittelen!

 

You can't buy happiness... but you can buy bicycle parts! Ja sehän tekee onnelliseksi.

Kyllä on speksailtu taas viime viikko netissä. Josko ostais letkuohjattavan sähkövaihteiston... eiku sittenkin mekaaninen Shitmano...ja pitäähän siihen saada kylkeen sävysävyyn Xtr jarrutkin... no en mä oikeastaan tarvikaan kun vanhatkin toimii ihan hyvin... Kypärän mä ainakin tarviin... ja Absolute blackin ovaalieturattaan... Miltäköhän tuntuis ajella Schwalben Procoreilla... ja tarviihan jokaisella maastouskottavalla miehellä olla Gopro... eiku Garmin Virb... Eiku Sony Az... eiku joku alle satasen actionkamerakiinakopio!

​Kypärä on tulossa ja ovaaliratas tilaukseen heti kun on varastoa. Muut olkoot vielä haaveita.