Olin unohtanut millaista on olla Fillarimessuilla. Tai oikeastaan fillarit olivat aika pienessä roolissa siellä. Oli heppaa, asuntoautoa, crossfittausta, golffia ja kalastusta. Eli ei siis mitään järkeä mennä sinne ainakaan fillarikärjellä.

Käteen ei jäänyt muuta kuin Turun saariston pyöräilykartta ja metrilakua. Kävin ihastelemassa Maguran osastolla MT8 jarruja. Kovasti kauppasivat niitä -20% alella. Ainoa pikku este oli että lähtöhinta oli399€/pää. Eli n.640€:llä olis lähtenyt! Saksasta saa moiset 530€ mikä sekin on pöyristyttävän paljon jarruista. Onhan ne todella kevyet ja tehokkaat ainakin Saksalaislehtien testien mukaan. En kyllä tykännyt kahvan muodosta yhtään. Sellainen neljän sormen jarru. Mä taas haluaisin yhden sormen kahvan.

Toin​en mukava asia löytyi Trekin osastolta. Siellä oli rakennettu yksi Rekki Xtr di2 vaihteistolla. Oli kyllä nätti! Kaveri kehui sitä ajossa todella hyväksi. Speksailu-unissani olen suunnitellut seuraavanlaista rakennelmaa: Akku, johdot, näyttö, liipasimet ja takavaihtaja sekä XX1 takapakka. Pitäisi pelittää mtbr.com mukaan. Akku menisi kaulaoutken sisään ja lataus hoituisi näytön kautta. Hinnat on vaan vielä todella kovat etten ole raaskinut ostaa. Kummaa kyllä, että Crc:sta saisi Xtr di2 takavaihtajan 100€ halvemmalla kuin Saksasta.

Se toinen hyvä asia messuilla oli, että pääsin hypistelemään Garminin uutta Fenix3:sta. Oli kyllä hieno laite. Vähän harmittaa kun jouluna päivitin Suunnon Ambit3:een. Miten on? Kelpaisiko kellekkään vähän käytetty Ambit3 halvalla.

Mut muuten... Muistuttakaa ensi vuonna että älä mene Goexpoon fillareita katsomaan. Sitä varten pitäisi varmaan mennä Saksaan ihan oikeille pyörämessuille.