Noniin.

​Nyt sitten menin ja purin Cuben linkuston. Tai jos totta puhutaan niin homma jäi vaiheeseen kun paikat oli ihan jumissa. Ja just silloin mulla on CRC loppu. Parin pulttia on hirttänyt kiinni laakeriin ettei vielä saanut niitä irti edes maltillisella väkivallalla.

No jotkut jo arvaa... Kaikki linkuston laakerit ihan finaalissa! Miten voi olla? Pyörällä taivallettu alle 1500km/ 1,5 vuotta ja vasta eka talvi. Kertaakaan ei ole pesty painepesurilla. Woi Wweljjet mitä paskaa! Muutaman sain sormin jopa pyörimään mutta muutama ihan jumissa.

Ja justiinsa kun olis tarvinnut Crc:tä tai vastaavaa niin ei löydy mistään. Muuten hyllyt pursuaa kaiken maailman fillarin liukastusvoiteita mut ei niin ei! Ei muuta kun crc kauppaan huomenna.

Eikä siinä vielä kaikki. Linkun kiinnitys seat tubeen hoituu molemmin puolin pultilla ja rungossa on naaraspuolinen kaksipuoleinen vastakappale. Mut se perkeleen vastakappale pyörii. Eli toisen puolen saa auki ja toinen sitten pyörii tyhjää avatessa. En nyt ainakaan vielä keksinyt millä vastakappaletta pitäisi paikoilllaan jotta toisen puolen pultinkin saisi auki.

​Kaiken vitutuksen keskeltä löytyy kyllä jo jotain positiivistakin. Pian Cuben takajousitus on taas yyberherkkä kun latasee uudet laakerit linkustoon.

Edit: Kiinnihirttäneet pultit irti ja rungossa pyörivän vastakappaleenkin sain selätettyä. Bilteman vastakierretappi hoiti asian.