Tavoitteeksi vuoden alussa asetin 2014 ajokilsojen tuplaamisen (1000km -> 2000km), ajotekniikan kehittämisen, kisoihin osallistumisen ja jousituksen säätämisen opettelun. No nyt ollaan puolessa välissä vuotta, joten katotaas onko sitä tullut tehtyä taas turhia uuden vuoden lupauksia.

Kilsat:

Kuukausittaiset ajo/juoksukilsat 2014 vs 2015

kilsat%2062015.jpg

Vaikka heinäkuun aikana tulee 2014 kilsamäärä jo täyteen niin pikkasen olen budjetoidusta tavoitteesta jäljessä. Olen kyllä luottavainen, että 2000km tulee täyteen.

 

Kisat:

Yhteenkään kisaan en ole osallistunut vielä! Piti mennä Meri-Teijon endurokisaan. Silloin oli joku lasten turnaus. Piti mennä Korson XCM:ään. Silloin oli Köpiksen reissu. Saa nähdä... todnäk Merida Finlandia ja Korso XCO tulee taas ajettua.

Ajotekniikka ja jousituksen säätö:

Ajotekniikan karttumista on vaikea kommentoida. Kait sitä jotain on omaksunut kun viime vuotisia Strava aikoja on saanut parannettua. Toki osa parannuksista tulee suoraan paremmasta fyysisestä kunnosta. 

Jousituksen säätämistä olen pari kertaa jaksanut mettässä tehdä. Pitäisi vaan ottaa aikaa tuohon. Cane Creekin takaiskarissa on hidasta ja nopeata säätövaraa joka suuntaan. Keulan osalta sen verran, että hylkäsin hienot rakko-Charger-damperit ja Piken vaimennus hoituu nykyään vanhalla kunnon open bath cartridgella by Avalanche DH racing. On muuten aika eri keula nykyjään. Kirjoittelen joskus siitä enemmän.

 

Ja muuten... en oo piitkään aikaan päivittänyt fillariin mitään. No nyt on tilaus vetämässä.

 

Sram              XG-1195 11-fach Kassette für XX1 / X01      black/10-42

KMC               X11 SL DLC 11-fach Kette     schwarz-schwarz/11 fach

Shimano         XTR Schaltgriff SL-M9000-I mit I-Spec II 2-/3-/11-fach  

XTR Schaltw.  Shadow Plus RD-M9000 11-fach                 grau/kurz

XTR Race       Scheibenbremse BR-M9000   grau/Satz ( VR+HR )

 

Vaihteisto vaihtuu siis Shimanon mekaaniseen XTR:ään Sramin pakalla ja samalla jarruttimet XTR:iin. Arvoin pitkään Trail ja Race mallin välillä, mutta eiköhän noilla Raceillakin stoppaa.

Nauttikaa kesän valoisista illoista! Ei aikaakaan kun pitää taas ruuvata lamppuja kiinni pyörään jos meinaa iltaisin ajella.