Uskollinen Suunto Ambit 1 päivittyi 3 version Peak malliin. Päällepäin aika samanmoinen laite, mutta onhan siihen saatu liitettyä kaikkea kivaa uutta. Vielä kun omistaisi Aifounin tai Aipadin niin saisi synkattua Movet langattomasti. Mukava uusi ominaisuus on myös tuo Aktiivisuusmittari. Siihen on sisään rakennettu jonkunlainen kiihtyvyysanturi joka laskee päivän lliikkumisesta kalorinkulutusta ilman, että mittari on päällä.

Uudet lamput tuli tilattua jo marraskuun alussa. No tulo kesti ja kesti ja piti sitä UK Gloworm diileriä jo uhkaillakin ennenkuin ne sitten loppujen lopuksi ilmestyi jouluaatonaattona. Siis Gloworm XS + X2 kombo. Ihan sairaan hieno setti. Pienet, tehokkaat ja mitä muita ylistyssanoja niistä nyt keksis. Laitan näistä erillisen raportin kunhan pääsen enemmän käyttämään. http://www.glowormlites.co.nz/products

Nox Compositesin Farlow kiekot ja 77Designz:n minimalistinen ketjuohjuri. Kiekko-osat sain joulukuun alussa Pyörähuollosta ja pitihän ne saada nopeasti kasaan. Kiekonrakennus on aidosti mukavaa hommaa kunhan ensin hankkii tarvittavat työkalut. Omasta mielestä kyllä laadukas tensiometri on ehdoton.

Navat X0, pinnat Cx-ray, kehät Nox sisäleveys 29mm. Setistä tuli noin 1550g.

 xoetunapa.jpgxotakanapa.jpg

farlow1.jpgcxray.jpgnox2.jpgnoxit.jpg

 

Lisäksi tällainen piti tilata. 77Designz:n minimalistinen ketjuohjuri http://77designz.com/product/freesolo-20

 

Ajelut on jääneet tosi vähäiselle. Laitoin Ice spikerit alle ja oiskohan sitä 3 kertaa käyty lenkillä joulu-tammikuun puoliväli. Hauskaa on ollut taas ajella nastoilla. Kyllä niillä uskaltaa aika lujaa vetää. Löin mä muutaman viime kesän Strava personal recordin, nastoilla, pimeessä valoilla. Tai ehkä se oli just se syy. Valoisalla kaikki näyttää vaarallisemmalta:)

9.1. 14km ja 1t 5min