5. Liteville 301 mk12

Liteville_301Mk12_Enduro_MC1.jpg

​Joku kumma tuossa sytyttää. Se on vähän kirveellä veistetty ja siinä on palligiljotiini linkustona, mut on se hieno. Jostain olen lukenut että runko olisi jopa liian jäykkä. Koskakohan Liteville tekee ensimmäisen kuiturungon? Sitä odotellaan...

 

​4. Orange Five 27.5 2016

Orange.jpg

​ Orange is new black. Orange Fivessä on vaan sitä jotain selittämätöntä alkukantaista äijämäisyyttä. Siihen kuuluu ehdottomasti Hopen hirveätä säksätystä pitävä vapaaratas. Kuuluu samaan kategoriaan kuin Cane Creek double barrel iskari, alkuperäinen Hummer, Bulldog-koirarotu... se on niin ruma et se on jo kaunis! Jos Seppo Räty ajaisi maastopyörällä niin sillä olisi raw alu Orange Five!

 

​3. Santa Cruz Nomad CC, stealth Blackina

nomad.jpg

​Tämä on ollut listan ykkösenä pitkään, mutta joutunut syrjäytetyksi. Olen tehnyt useamman speksauslistan jossa kaikki osat olisivat mustia. Voi olla et kuitenkin odotan seuraavaa mallia tulevaksi.

 

​2. Yeti SB6C

SB6C.jpg

​Muodoiltaan kaunis kuin mikä. Vihreä SB6C uudella DVO keulalla ja Float X2 iskarilla. Uijui... Visan toipuminen tuosta kestäisi kauan.

 

​1. Evil Insurgent carbon

evil.jpg

 

Tämä kolahti ensinäkemältä. Muodot, epätavallinen takaiskarin vivustohässäkkä, mataluus. Ei tulis ihan joka lenkillä vastaan. Low and yyberslack!

No huomenna on taas varmaan eri pyörät listalla tai ainakin eri järjestyksessä. On se kumma kun alkaa himottamaan uusi laite kun on pari vuotta tullut ajeltua vanhalla konkelilla. Ehkä ei nyt vielä päivitetä...