Ostaminen on kivaa! Maksaminen taas ei. 

1. vietetään omaa laatuaikaa nettikaupoissa ja foorumeilla pyörimiseen, sitten tulee se ostamisesta tuleva hyvän olon tunne. 2. sitten kytätään trackingiä notta koska se perkeleen osa nyt saapuu.

3. Sitten asennetaan, ihaillaan ja vakuutetaan itselle, että olipa järkiostos. Ja uskon vahvasti, että tämä -47g painonsäästö tekee musta nopeamman kuskin. Samassa tulee mietittyä hyviä selityksiä vaimolle miksi tarvitsin juuri tämän nyt ja kuinka "halpa" se oli.  Koska meillä(kin) vaimo määrää kaapin paikan kotona niin eihän niitä kaikkia osia ja pyöriä voi kotiin tilata. Onneksi sälää voi tilata myös töihin. Emmä kyllä oo ihan varma olisiko parempi puolisko huomannut viime pyörän vaihtoa ellen olisi erikseen maininnut kuinka "halvalla" sain.

4. Visalaskun saapuessa iskee hetkellinen masennus. Oliko tää nyt ihan tarpeellinen, olisiko se vuosi sitten ostettu, täysin toimiva osa ollut ihan riittävä.

5. No tässä kohtaa mä yleensä vakuuttelen itselleni, että tästä vanhasta osasta saa hemmetin hyvän hinnan vielä Fillaritorilla. Terveisiä vaan niille vakio-ostajille kutka ostaa multa melkein uutta kamaa alle puoleen hintaan. Niin ja vielä se tärkein perustelu... harrastukset maksaa aina. On tää kuitenkin halvempaa kuin kilpaveneily tai drag racing.

Tällaisen aivomyrskyn jälkeen mulla on taas yksi uusi osa pyörässä ja päästään ajamaan.

Tällainen siis tuli postilla tänään. 77Designz Freesolo high direct mount. Painoa kiinnitystarpeineen 35g. Tän ku asennan niin se on aivan saletti, että tulee muutama KOM Stravaan!freeasolo.jpgfreesolo1.jpg

77d1.jpg77designz.jpg77d.jpg

Pahoitteluni todella paskaisesta pyörästä.

Bongasin tämän puolisen vuotta sitten jostain netistä ja nyt vasta tuli myyntiin. Muita kiinnitysmalleja niillä on jo ollut aiemminkin myynnissä. Säätövaraa 28-34 eturattaalle. Mulla on nyt 30T ja nykyistä E13 XCX joutui vähän modifioimaan että sopii 30t rattaalle. Virallisesti tuo XCX taitaa olla min. 34 rattaalle. Vanha myyntiin Fillaritoriin! No siitä saa joku taas hyvän ketjuohjurin:)

Miksi ketjunohjuri vaikka narrow/wide ratas? Vaikka on narrowwidet ja kytkimellinen takavaihtaja niin kyllä se ketju vaan tippuu ku oikein tuuttaa kivikossa tai juurakossa. 2 kertaa Ylästön perkeleenmäki 1:n laskussa ja kerran Finlandia MTB:ssä riitti. Puoli vuotta vedetty yläohjurilla ja nyt on hyvin on ketjut pysynyt siellä missä pitääkin.