Kävin lauantai-illalla kuluttamassa etukäteen tulevat saunakaljakalorit ja suuntasin Maxxis Korkeastirullaava2:n kohti lentokenttää. Kentän ympäristöstä löytyy jonkin verran moottoripyöräenskareittejä ja muistelin menneiltä ajoilta et niitä on kiva paukuttaa myös fillarilla. No nyt siellä oli törkeen märkää! Ihan kivaa kuramoottoripyöräilyyn muttei kurapolkupyöräilyyn.

lentokentt%C3%A4.jpg

Yhdelle kukkulan päälle päästessäni ihmettelin et mikä kuoppa toi on?

kuoppa.jpgkuoppa2.jpg

 

No pakkohan sinne oli mennä konttaamaan.

kuoppa3.jpgkuoppa4.jpg

Puutavara ei näytä ihan sodanaikaiselta. Eikä se kyllä ihan viime vuosien tuotoksiakaan ole. Mikä helvetin luola toi sitten? Aivan hirvee duuni tuohon on ainakin mennyt. Finavian lakkolaisten taukotila? Vai paljon puhutun Kehäradan "steissi".

 

Btw. vaikka en ole mikään teknologiageek niin nyt oon innostunut uudesta lelustani!

Garmin.jpg

Fenix3:n on kyllä aika makee vehje verrattuna aikaisempaan Suunnon Ambit1:een ja 3:een. Vielä vähän hakusessa tuon käyttö, koska ohjeita en jaksa lukea. Paljon jännempää ku joka päivä löytää uusia ominaisuuksia. Siinä on mm. sellainen hauska ominaisuus kuin "unenlaatumittari". Mittaa liikettä nukkuessa eli kuinka syvää uni on. Hyvä ominaisuus! Pystyy sitten Garminconnectista tsekkaamaan graafia milloin on rapsutellut munia nukkuessaan. Punainen ranneke on vähän turhan huomiotaherättävä konttorirotan työhaalarin kanssa joten se vaihtuu piakkoin mustaan.

Sain myös huhtikuussa testikäyttöön Garmin Edge1000:n muutamaksi viikoksi. Pari-kolme maastolenkkiä se oli mukana. Aikaisempaa kokemusta minulla oli 500:sta ja 800:sta. 1000:n on selkeästi isompi, vähän niinkuin kännykkä. Toki siitä on helppo lukea karttaa. Minulla kartan luku ja muutenkin ajon aikana tietojen tsekkailu ei kuulu mielipuuhiin joten Edge1000 ei ole laite minulle. Silloin kun ajetaan niin ajetaan! Mut huippulaite pyöräilytietokonetta arvostavalle!

g1000.jpg

Kiitos J:lle Edgen lainasta ja Fenix3:n "markkinoinnista"!

Täältä tähän!