Viimeisestä postauksesta on jo kulunut tovi. Tekosyyksi tyrkytän maastopyöräilyn ulkopuolisia kiireitä. En ole saanut itsestäni irti, että kirjoittaisin jotain fiksua/ei niin fiksua. Varmaan tässä lähiaikoina tulossa 9Point8 Fall line hissitolpan käyttäjätesti. Se on ollut mulla ajossa nyt reilut 4 kuukautta.

Eilen otin itseäni niskasta kiinni ja lähdin päämäärättömästi polkemaan johonkin suuntaan. Tie vei Vantaalta Keskuspuiston kautta Leppävaaraan ja Karakallioon ja takaisin.

Helsingin keskuspuisto on jo kesäkunnossa ja samoin Espoon suunta. Täältä Kehä 3:n pohjoispuolelta vielä löytyy vetisempiä ja jopa muutamia lumisiakin paikkoja. Onneksi ei enää kauaa.

ISAW0637.jpgISAW0814.jpg

Piti käydä ajamassa kaikki vakiopaikat läpi Hkin keskuspuistosta ja sitten suunta Karakallioon päin. Matkan varrella olisi ollut varmaan ihan hyviä treilejä, mutta eipä niitä löydä kun ei tunne seutuja.

Karakallio "enduro training centre:ssä" olen tässä syksyn-talven-kevään aikana vieraillut nelisen kertaa. Siellä on hyviä enduromaisia reittejä. Tosin vähän lyhyitä. Katselin eilen Stravasta muutaman pätkän aikoja niin tammikuussa on tullut nastoilla vedettyä nopeampia aikoja kun nyt eilen tai syksyllä. Toki rullaavuus jäisellä maalla oli tammikuussa todella hyvä ja äijä oli kyllä eilen vähän epäkunnossa muutenkin.

Pirkkolan uimahallin takana tämä kiva kalliodroppi. Josta minä en kyllä ole vielä uskaltanut dropata, hyvä kun uskallan laskeutua siitä alas. Mountainbikeshopin Facebookista löytyy hyvä video miten tämä kuuluu ajaa. Alas ja myös ylös! No vetomiehet osaa!

ISAW0358.jpgISAW0359.jpg

Reilut 50 kilsaa tuli mittariin ja jalat muistuttaa siitä vieläkin. Ajot olleet tosi vähissä maalis-huhtikuun aikana. Jospa se tästä lähtis. Pari kertaa viikossa metsään poistaa työstressiä kummasti.