Kiirettä on pitänyt töissä ja iltaisin jälkikasvun harrastusten kanssa joten oma laatuaika metsissä rymyämisen merkeissä on jäänyt vähäiseksi. Ja sen kyllä huomaa! Kunto ihan paska ja hermo kireellä. Ei edes Barcelonanlomailu auttanut stressitason laskuun.

Tuli siellä ainakin vähän käveltyä:)

garmin.jpg

 

Pyörä oli myös vähän aikaa telakalla kun havaitsin kummallisen naksumisen jostain keskiön tietämiltä. Satulasta poljettaessa ei mitään ääntä, mutta putkelta runtattaessa oikean kammen alakuolokohdassa selkeä naksuminen.

No ensitöikseni vaihdoin polkimet - paskat! naksuminen jatkuu

Toiseksi otin irti Pressfit keskiön. Siinä ei havaittavaa rahinaa tms. Vahdoin sen kuitenkin uuteen. - Ei auttanut, naksuminen jatkuu

Kolmanneksi kammet irti. Racefacen Cinch kammet saa purettua ihan osiin. Kammet, akseli, ratas irti ja voitelut + momenttiin kiristys. Ei auttanut! Mutta jollain tavalla naksuminen voi liittyä oikean kammen kiinnityssysteemiin. Pienellä kireydellä ei naksu, mutta oikealla kireydellä naksuu. Voi kyllä olla, että naksuminen tulee jostain linkustonkin laakereista kun antaa kunnolla sivuttaisrunttausta polkiessa.

Meni hermot ja en jaksanut enää etsiä äänen lähdettä. Kovaa ajoa niin kauan kun kestää.

Ei ole mitään ärsyttävämpää fillarista lähtevät ylimääräiset äänet!!!!