Siitä, että Reverbbi miettii jaksaisko ojentua vaiko eikö? On muutamana iltana ollut sen verran viileää, että hitaanlaista on ollut hissitolpan toiminta. Pitää ottaa Ice V8-tolppa talveksi taas käyttöön ja Reverb talviunille lämpimään.

Olin viime viikolla syksyn ekalla pimeäajelulla. Voi hemmetti kun oli hauskaa taas pitkästä aikaa. Tajusin vasta siinä polkiessani, että taidan hakea alitajuisesti vaarantunnetta tylsään arkeeni:

Pimeälle ja sateen liukastamalle metsälle ilman suojia... kännykkä unohtui kotiin... tietenkin yksin... enkä kertonut kotona mihinpäin oon menossa. No onneksi oli kopio-Gopro nauhoittamassa potentiaalisia viimeisiä hetkiä.

Selvisin kuitenkin kolhuitta kotiin. Filmiäkin tuli mutten ole vielä jaksanut editoida. Lisään tähän kun valmistuu.

Viime viikon toisella ajoreissulla piti käydä Malminkartanon jätemäellä asti toteamassa etten osaa hypätä fillarilla vieläkään. Tuota saisi varmaan parhaiten treenattua jossain Bikeparkissa. Suunnitelmissa oli tällä kaudella tehdä useampikin hissipyöräilykeikka, mutta eipä siitä mitään tullut. Ensi vuonna sitten.

Bongasin muuten Fillaritorilta viime viikolla huokeat Arch EX- kehät. Aikalailla uudenveroiset ja Hopen Pro2 napoihin sopivat DT Comppi pinnatkin sain kaupan päälle. Pitää jostain löytää navat niin saa nastarenkaisiin talveksi omat vanteet.

Ajakaa varovasti!