Löysin hyvän muscle activation- kuvan Absoluteblackin http://absoluteblack.cc/index.php sivuilta. Siitä näkyy hyvin mitkä lihakset aktivoituu missäkin kampikierroksen kohdassa. Tällä kuvalla markkinoidaan ovaaleja rattaita. Ja näköjään Absolutblack on just saanut tehtyä Racefacen Cinch:iin sopivan direct mount rattaan. Tilaukseen lähtee kunhan saavat 30t:n myyntiin.

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEX

​Eilen tapahtui kummia. Sain aktivoitua sellaisia lihaksia joita ei ole vähään aikaan kiusattu. Sain jotenkin taisteltua itseni irti sohvan vetovoimasta ja menin lenkille. Siis juoksulenkille! Siis minä! Viimeisen kymmenen vuoden juoksulenkit pystyy laskemaan melkein yhden käden sormilla. V. 2006-2008 en tainnut juosta kertaakaan yli 10 metrin matkaa. Selkää korjailtiin 2006 ja sen jälkeen juokseminen ei moneen vuoteen tuntunut kovinkaan miellyttävältä. Olen minä viime vuosina vähän pallon perässä juossut, mutta ihan perus-juoksu-juoksu on ollut aika vierasta. Suhdettani lenkkeilyyn voisi kuvata vaikka sillä tavalla, että: Miksi juoksisin kun: 1. fillarilla pääsee nopeammin tai 2. lähde ajoissa niin ehdit perille kävellenkin.

No kuitenkin vajaa 7 kilsaa asphalttia ja 50 min myöhemmin jokaikinen jalkojen lihas kipeänä.  Eikä siinä vielä kaikki! Fiilis oli tosi hyvä. Taidan mennä joku päivä uudestaankin. Pakko saada aerobista kuntoa paremmaksi kaikin keinoin. 

Speksaaminen ja pyörän ropaaminen on jäänyt tosi vähälle. Tarttis joku päivä laittaa pyörää sen verran palasiksi, että pääsee testaamaan linkuston laakereiden kunnon. Vanhassa Trekissä oli jo 1000 km ajolla kaikki linkuston laakerit rouheita tai ihan jumissa. Jos tarttee uusia laakereita niin laitan kyllä Endurobearingssit tilalle http://www.enduroforkseals.com/id172.html. Näköjään niitä saa nykyään Hai5baikistakin.

Kaipa se tarvis lopettaa tää valitus paskasta vesikelistä ja mennä pyörälenkille taas joku ilta.