Viime viikolla sain vihdoin aikaiseksi vääntäytyä Ridemoren keskiviikkoajelulle. Monesti on pitänyt jo aiemmin mennä, mutta se on ollut logistisesti hankalaa tai sitten on löytynyt muita tekosyitä.

Etukäteen pohdin, että tuleeko kallis viikkoajelu. Putiikista löytyi Pivot 429 Trail, Mach 6 ja Devinci Spartan. Erityisesti tuo uusi 429T oli aika houkutteleva. No pysyin kuitenkin vielä omassa kalustossani vaikka kuinka houkuttelivat ottamaan koeajoon.

Aika makee laite tuo 429Trail:

429t.jpg

Mukana ajelulla 6 herrasmiestä. Yllättävästi 3 Pivottia. 

Mukana oli 29" Cube täpärillä kaveri, joka vähän tuskaili, että uskaltaako hän ollenkaan lähteä mukaan kun kaikilla muilla polvarit ja osalla selkäpanssarireput. Rengastuksessa myös pikkanen ero: Muilla syyskuvioista enskarengastusta ja hänellä Racekingit. Ja maastokokemusta 500km. Ja koko edellisen päivän ja yön oli tullut vettä. 

Liukasta oli mutta Mr. Raceking tuli sieltä mistä muutkin, tosin yleensä näyttävästi sladissa. Propsit rohkeudesta!

 

Leppävaaran kalliot olivat uusi tuttavuus minulle. Kuivalla kelillä varmaan hienoja pätkiä vetää enskalla. Nyt joutui niljakkailla kallioilla hiukan varomaan.

Kävimme Karakalliossa ajamassa pari polkupätkää. Toinen niistä oli sama jota hinkattiin keväällä 2014 Suomen Ladun/Lehikoisen tekniikkakurssilla. Muistan, että silloin se oli itselle "aika kuumottava" pätkä parine droppeineen. Nyt se tuntui ihan normi polulta ja dropitkaan ei mitään kovin ihmeellisiä olleet. Maailma on ilmeisesti tasoittunut puolessatoista vuodessa.

Kiva retki! Mukava ajaa osaavien herrojen seurassa. Kun näkee miten paikoista kuuluu ajaa niin itsekin uskaltaa kokeilla.