Sunnuntaina kävin pitkästä aikaa ulkoiluttamassa Cubea. T-paitakeli ja polutkin oli mukavan kuivia. Mikäs sen parempaa viikonloppuhuvia.

Vaihdoin jo kolmisen viikkoa sitten varaston kätköjen möhköimmät syksyrenkaat alle. Eteen Magic Mary 2.35 trail starin ja taakse Contin Mountain King 2.4:n.

MM 2.35: renkaan rungon leveys 61mm, korkeutta 60mm

MK 2.4: renkaan rungon leveys 63mm, korkeutta 60mm

Eipä jää paljoa mud clearancea noilla kumeilla. Mikskä noita nyt kutsuis? Laihat semi fatit! Vai pulskat laiharenkaat? Pitoa siis löytyy ja suurehkon ilmatilan ansiosta aika pienet paineet riittää mun ajossa. Edessä olen pitänyt 1,4-1,5 baria ja takana 1,6-1,7 bar.

Ostin viime viikolla käytetyn kopio-Goproon ja sitähän piti päästä myös testaamaan luonnossa. Ekalla kuvausreissulta ei paljoa jäänyt käteen. Kaipa sitä kantapään kautta oppii... 

Metsässä, Ylästön sähkölinjojen kallioilla lyöttäydyin Spessu Enduro- ja Ghost kuskin mukaan. Kiitoksia ajoseurasta molemmille.

Tässä ajopätkää. Kamera kiinni tangossa kun ei ole vielä muita kiinnikkeitä. 

https://youtu.be/lmwMVIL6Rs8

edit: kuvalaatu muuttui jostain syystä aika paljon heikommaksi kun sen latasi utubeen. En tiedä menikö latausprosessissa jotain pieleen. Musiikitkin unohtui. Äänentoisto tuossa Isaw Extreme- kamerassa vaikuttaisi olevan todella heikko ainakin tuolla kokonaisella suojakuorella.

Filmissä Strava-pätkät:

Osittainen P******* alamäki! https://www.strava.com/segments/9155395

hiekkatie https://www.strava.com/segments/5798179

Round the tree https://www.strava.com/segments/8029133

Kiitos ja anteeksi!