Jatketaan täältä http://www.fillarifoorumi.fi/forum/showthread.php?49843-Cube-Stereo-super-hpc-27-5-160mm-gt-11000g&highlight=11000g alkanutta kirjoittelua tänne blogiin.

Alunperin tuo yllämainittu viestiketju aloitettiin maastopyörän rakenteluun, mutta kyllä sinne tuli vähän muutakin kirjoiteltua.

Tähän blogiin aikomus olisi jatkaa samaan malliin, mutta otan mukaan laajemmin kokemuksia ja ajatuksia maastopyöräilyharrastuksestani. Siihen kuuluu Vantaan/Hkin metsissä ajelun lisäksi olennaisesti pyörän speksailu ja tulen käyttämään tätä myös itselleni vähän niinkuin treenipäiväkirjana. Näin varhaiskeski-ikäisyyden kynnyksellä ei enää toimikaan "lahjattomat treenaa" tyylinen harjoittelu niinkuin nuorena vaan olen joutunut kantapään kautta oppimaan että on tehtävä ihan oikeasti duunia kunnon ja lihaksiston ylläpitämiseksi. Tuttu tunne varmaan monelle.

 

Pyrin liittämään tänne kuvia ja raportteja kaikista uusista härveleistä joita tulee pyörään päivitettyä. Olen äärimmäisen kiinnostunut kaikkeen pyörään liittyvästä tekniikasta ja pitkälti kaikki huollot ja korjaukset tulee tehtyä itse.

Kun hankin 1,5 vuotta sitten nykyisen pyörän päätin, että se laitetaan heti osiksi ja rakennetaan uusiksi periaatteella: Strong, light, cheap. You can only pick two. Ajattelin, että kun kerran aletaan rakentelemaan niin ei tällä kertaa pihistellä (niin kuin aiemmin on tullut tehtyä).

Tässä projekti viime kesän alussa. Sen jälkeen on vaihtunut kiekot, kammet, takaiskari ja varmaan jotain pientä muutakin.

cube.jpg