hyppyeeee.jpg

Tammikuussa 2015 lupailin tuplata 2014 kilometrit, opetella säätämään jousitusta, opetella hyppäämään bunny hopin kunnolla ja osallistua enduro-kisaan.

Yllätys yllätys! Mikään noista ei toteutunut. Näinhän näille uudenvuoden lupauksille tuppaa monesti käymään. Ajokilometreissä olin pitkään tavoitevauhdissa, mutta sitten tuli syksyllä motivaation puute ja vähän loukkaantumista. Jousituksen säätöä ja bunny hoppia tuli treenattua, mutta eipä kumpaankaan voi vielä olla tyytyväinen. Leikki-enskakisassa kävin kokeilemassa. Hauskaa oli, en kuollut enkä ollut edes viimeinen.

Muutoin maastopyöräilyllisesti olen kuitenkin semisti tyytyväinen vuoteen 2015. Opin paljon uutta ajamisesta ja kulutin taas vähintään Renault Clio 2006:n arvosta rahaa kaikenlaisiin pyöräspeksauksiin yms. Syksyllä talliin tuli uusi pitkulaisempi Mondraker Dune runko jolla on koitettu nyt opetella ajamaan edes sen verran lujaa et kehtaa muutenkin kuin yksin pimeessä käydä ajelemassa. 

 

Tässä vuosi 2015 lukemien valossa:

2015%20ajot.jpg

kilsat%202014_2015.jpg

Kilsat ja sporttausaika verrattuna edelliseen vuoteen ja alla urheilusuoritukset, KOMit, keskimääräiset matkat ja ajat eri kalustolla.

97 urheilua (fillarointi ja juoksu) (ed. vuosi 72kpl) tarkoittaa keskimäärin 2 krt/ vko tahtia. Ei määrä päätä huimaa, mutta olen siihenkin ihan tyytyväinen. Työmatkapyöräily on jäänyt kokonaiseen kahteen kertaan vuonna 2015.

Omaa ajankäyttöäni pohtiessani tulin siihen tulokseen, että suurin osa vapaa-ajasta on mennyt aikaa lasten futiksen parissa. 172 tapahtumaan (treeniä/peliä/turnausta) olen osallistunut vuonna 2015. Tuohon päälle vielä treeniensuunnittelutyö. Tunteja ei edes uskalla laskea. No mitäpä sitä ei tekisi lastensa eteen.

No mitäs vuonna 2016?

Ajan enemmän kuin 2015, opettelen Bunny hopin, opettelen säätämään jousitusta, osallistun Enskakisaan!

Aloitin homman tilaamalla flättipolkimet ja flättikengät!