Olin muutama viikko sitten maastopyöräilyvierailulla Espoon keskuspuistossa. Autolla menin tietysti!

Se oli ja on vieläkin uusi tuttavuus maastojen osalta. Kerran olen heilunut Karakallion poluilla, mutta muuten on jäänyt Espoon metsät koluamatta.

Odotukset oli korkealla kun tsekkailin Stravasta EKP:n reittejä. Pientä varoituksen sanaa tuli kaverilta siitä, että reitit ovat tyyliä ylös-alas joten lepäämään siellä ei pääse.

Tällaiset kiekurat ajoimme parissa tunnissa. Kilsoja ei tainnut tulla kuin 17km, mutta sain kyllä jalat aivan jumiin ja kädet ja varsinkin ojentajat kunnon armpumppiin. No kait se johtuu siitä, että mun normi reitit sisältää liikaa siirtymää ja tasaista maastoa. Tuolla ajamamme reitit olivat mukavan enskahkoja ja selkeästi haastavampia kuin Helsingin keskuspuistossa.

EKP.jpg

Todella outo fiilis jäi kun ei ollut minkäänlaista etukäteiskäsitystä maastosta tai missä milloinkin ollaan ja vielä kun ajoin koko reissun kaverin perässä. Mua olisi voinut pyörittää pari kertaa ympäri ja jättää sinne. En varmaan olisi löytänyt pois sieltä. Muttamutta... todella hyviä pätkiä ja niitä oli paljon. Menen varmasti uudelleen.

Tässä vielä todistusaineistoa. Pääosassa Maxxis Ardent 2.4 ja taustamusiikista vastaa Tune Kong-vapaaratas. Minäkin vilahdan alussa ja lopussa taustalla (kun en pysynyt kuvausryhmän mukana)

http://youtu.be/zsMEkMp9oYk