Se on muuten ensi kuun jälkeen jo huhtikuun!

Tammikuussa ajokelit ovat olleet kohtuu hyvät poislukien muutamat plussakelipätkät jolloin metsäänmeno laihapyörällä on ollut turhaa touhua.

Ajokertoja tuli 4 kpl, laatuaikaa vietetty 5,5 tuntia ja Ice Spiker on pyörinyt 77,3 km. Vähän jäi harmittamaan kun en saanut kammettua itseäni lenkille kuun viimeisellä viikolla. Olisi ollut iltaisin muutama hyvä pakkasajokeli.

Tuo 77,3km ei ole paljon, mutta se on 77,3 km enemmän kuin viime vuoden tammikuussa. Silloin löhösin sohvalla.

Pimeäajo on taas tauon jälkeen hauskaa!

lamppu.jpg

Pimeällä vaikeat paikat näyttääkin monesti yllättävän helpoilta ja helpot paikat vaikeilta. Ja jos et vielä ole hankkinut nastarenkaita niin hanki nyt! Pito on yllättävän hyvä jäisessä maastossa. Moni polku tulee vedettyä kovempaa kuin kesällä kun alusta on kova ja monet pikkukuopat tasoittuvat.

Mätiksen lenkin päätteeksi kävimme lentokoneidenbongauskallioilla. Cube veti "lätyksi" ja Strutsi lymyilee puskissa kun Finnair laskeutuu.

lentokallio2.jpg

 

Helmikuussa taitaa jäädä ajot hieman vähemmälle. Siis tod.näk. aika olemattomiksi lomailun takia. Hyödynnetään loma voimatreeninä. Tiedossa 7 päivää askelkyykkyä alpeilla. Eka reissu Telemarkeilla. Eli helmikuun lopulla äijä on pelkkää pakaraa ja etureittä. Toivottavasti jalkaterät osoittaa vielä samaan suuntaan  takaisintullessa kuin mennessäkin.