Schwalbe on tuonut Fat Albertin takaisin mallistoonsa eri kuvioisina etu- ja takarenkaina. Vanhasta TaikaMari renkaasta alkoi sivunappulat irvistämään sen verran pahasti, että tilasin vanhojen aikojen kunniaksi eteen uuden Fat Albertin 2.35 mitoilla.

Fat%20albert.jpg

Paino on enskarenkaaksi todella hyvä 765g. Painosäästöä Magic Maryyn nähden tulee -200g. Se on jo ihan mukavasti pyörisissä massoissa. Kooltaan Fat Albert ei ole nimensä veroinen. Leveys: Nappulat 57mm, runko 59mm ja korkeus kehän reunasta 57mm. Eroa leveimpiin normirenkaisiin tulee noin 5mm (Conti Trail King 2.4).

Nappulat ovat kohtuu korkeat ja kuvio on aika avoin verrattuna moneen muuhun käyttämääni renkaaseen. Jopa vähän pelottaa terävien kivien iskut tuonne nappuloiden väliin. Saas nähdä miten Snakeskin suojaus kestää. Seos tuntuu todella pehmeältä (trail star) ja ensiajot kallio/juurakkomaastossa antoivat hyvän kuvan pidosta.

Rullaavuus selkeästi parempi kuin Magic Maryssä. Vähän kun maasto vielä kuivuu niin vaihdan taakse kaveriksi Rock Razorin niin sitten rolliin molemmat päät hyvin.