Alkuviikosta tuli vedettyä reilun 20 km:n lenkki mahtavasta säässä. Lähdin klo 20 valoin varustettuna Ylästön metsiin. Siellä oli osa poluista hyvin koirankusettajien tamppaamia ja osa taas täysin umpihankea. 1 KOM tuli saavutuksena. Kyllä se vaan välillä on talvipolku nopeampi kuin kesäinen. Maisemat oli metsässä kuin Lapissa. Parhautta!  

Lauantaina oli pakko taas päästä metsään konkelin kera. Aikataulu oli tiukka joten eturengas kohti lähimpiä treilejä Kalkkikivikalliolle Ikean kupeeseen.  Metsässä ihmettelin mistä moinen rummutus kuuluu? 

WP_20150207_001.jpg

Ei hemmetti!  Siellä kallion korkeimmalla kohdalla hihhulit soittaa noitarumpua ja kitaraa. Vantaata parhaimmillaan! Meitä on siis joka lähtöön. 

Ajattelin aluksi, että ei perkele mitä tyyppejä, mutta sitten...

Kumpi on hullumpi? 

Menninkäiseksi pukeutuneet hihhulit noitarumpuineen metsässä vai thermospändexeihin pukeutunut eksyneen näköinen pyöräilijä metsässä.  Kai se riippuu miltä kantilta tätä kattoo.

Tulin siihen tulokseen, että tällä pyöräilijällä viiraa enemmän päästä. Se harkitsee ihan tosissaan 460€:n XTR di2 takavaihtajaa,  eikä siinä vielä kaikki. Pitäähän siihen liipasin,  akku ja näyttökin hommata. Ja kaupassa tulee valittua Pirkkaa kun muut on niin törkeen hintaista.

Hulluutta on siis montaa lajia.

 

Tässä päivitystä Noxin kiekkojen teippeihin.  Vakio valkoiset teipit ei oikein miellyttäneet ja aidot maksaa 50usd+postit joten päätin askarrella itse. Jäi vielä vähän vaiheeseen.

WP_20150207_004.jpgWP_20150205_002.jpgWP_20150205_001.jpg